Darmowy program dla początkujących przedsiębiorców!!!

Ogólne forum o biznesie, gospodarce i finansach dla ludzi biznesu - tych doświadczonych i tych początkujących. Masz pytanie? Znasz odpowiedź? Może razem zrobicie biznes, a może po prostu ktoś będzie Ci wdzięczny i kiedyś się zrewanżuje...

Darmowy program dla początkujących przedsiębiorców!!!

Postprzez Ambrozja » Pt 29.07.2011 14:02

Słuchajcie niedawno brałam udział w całkiem ciekawym programie – Program Aktywizacja, który bardzo mi pomógł w rozwinięciu mojej firmy. I chciałam podzielić się swoimi wrażeniami z Wami.

Generalnie pomoc wiązała się ze zmniejszeniem wydatków, które, jak wiadomo na początku prowadzenia firmy, są bardzo duże. Wciąż prowadzę księgowość w programie wfirma.pl i jak najbardziej polecam go innym. Wcześniej orientowałam się na rynku takich aplikacji i muszę przyznać, że ten zawiera wszystko, co jest dla mnie niezbędne.

Jeśli chodzi o sam program przez 12 miesięcy jest całkowicie bezpłatny w pełnym zakresie i bez żadnych zobowiązań (także późniejszych). Program proponuje rozwiązania znacznie zmniejszające koszty utrzymania małych przedsiębiorstw. Generalnie wsparcie polega na stworzeniu młodym przedsiębiorcom warunków do samodzielnego funkcjonowania ich firmy w strefie finansów poprzez darmowe udostępnienie aplikacji on-line do prowadzenia księgowości internetowej oraz zarządzania sprzedażą firmy, które w dużej mierze obniżają koszty związane z obowiązkami przedsiębiorstw wobec Skarbu Państwa.

Więcej informacji znajdziecie na: http://www.facebook.com/ProgramAktywizacja.

Zachęcam do udziału w programie. Ja skorzystałam i nie żałuję.
Ambrozja
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu

Re: Darmowy program dla początkujących przedsiębiorców!!!

Postprzez andynet » So 30.07.2011 19:51

To prawda, sam korzystałem z tego programu rok temu. Mogę go z czystym sumieniem polecić.
andynet
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu

Postprzez kingakl » Wt 02.08.2011 12:14

i tak Ci się spodobał, że polecasz go aż w trzech równoległych watkach:D?
kingakl
Komentator E-Biznesu
Komentator E-Biznesu

Postprzez OlenkaW » Cz 20.10.2011 9:04

A mi się na przykład spodobał ;p
i to bardzo, z czystym sumieniem mogę polecić :)
OlenkaW
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu