Aplikacja do zarzadzana sklepami internetowymi

<b>Co się sprzedaje</b> w Internecie i poprzez telefon? Jak to sprzedawać? Z jakich narzędzi korzystać? Jaką rolę pełni e-handel w <b>strategii handlowej</b> przedsiębiorstwa?

Aplikacja do zarzadzana sklepami internetowymi

Postprzez slon » Pt 11.08.2006 8:12

Witam,

Poszukuje aplikacji ktora mogl bym zarzadzac penwego rodzaju pasazem sklepow internetowych. Gdyby ktos spotkac sie kieds z czyms takim prosze o informacje. Chodzi o mozliwosc zakladania wielu sklepow w obrebie jednego systemu i zarzadznia nimi. Wiem ze ciezko bedzie mi dostac cos co bedzie idealnie pasowalo do moich potrzeb, ale moze chociaz cos podobnego... Zawsze mozna dostosowac aplikacje do swoich potrzeb.

Ewentualnie czy mozecie podac kilka nazw gotowych komercyjnych sklepow internetowych. Jak do tej pory korzystalem z gotowego i darmowego rozwiazania czyli oscommerce. Caly czas googlam i mam juz kilka aplikacji na oku.

Za wszelkie informacja bede wdzieczny.
Chce sie rowniez przywitac bo jest to moj pierwszy post na forum. Pozdrowienia dla wszystkich.
Pozdrawiam
slon
slon
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu

Postprzez berni » Pn 13.11.2006 23:46

Witam,

jestem w posiadaniu aplikacji, która może spełnić Pana oczekiwania. Jeśli temat jest nadal aktulany proszę o kontakt.
berni
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu