Franczyza to potężne narzędzie wchodzenia na duże rynki z marką i zasobami franczyzodawcy. Wymaga sprawnego zarządzania i zwykle kapitału, ale pieniądze teraz to nie problem. Trzeba tylko chcieć...
przez Słoń » Cz 17.02.2011 18:45
Słyszeliście o franczyzie Krislexu? Jak myślicie to dobry pomysł? Mi się wydaje że na niczym nie da się tak zarobić jak na prawie ale może się mylę. Szczerze zastanawiam się czy w to wchodzić nie będąc po prawie poza tym obawiam się czy takiej kancelarii nie zjadły by kancelarie prawnicze z aplikacjami
-
Słoń
- Obserwator E-Biznesu

-
przez Słoń » Śr 23.02.2011 16:12
Byłem w jednej z kancelaarii i muszę przyznać że jest to całkiem ciekawie przedsięwzięcie, nie wiem na ile pani z którą rozmawiałem mówiła prawdę ale z tego co się dowiedziałem to biznes się im kręci.
-
Słoń
- Obserwator E-Biznesu

-
przez xsavi997 » Śr 11.05.2011 12:31
Biznes ten będzie rozwijał się jeszcze bardziej. Także takie przedsięwzięcie jast bardzo dobrym posunięciem o ile miasto jest na tyle duże, że będzie na popyt. W przypadku popsucia się współpracy od franczyzy też można odstąpić.
Wybrane informacje na temat nowego sposobu odchudzania:
Dieta Dukana
-
xsavi997
- Obserwator E-Biznesu

-