Konkurs Panda Software Polska i jego WYNIKI

Tutaj zamieszczamy ważne ogłoszenia. Prosimy również o uwagi komentarze dotyczące nowego forum, ale starego także.

Konkurs Panda Software Polska i jego WYNIKI

Postprzez Michał Faber » Wt 09.12.2003 1:08

"Jest ich mnóstwo i jest ich coraz więcej każdego dnia. Mogą przybierać najbardziej zaskakujące formy. Znają słabe punkty Twojego komputera bardzo dobrze ... i mogą spowodować ogromne straty. Zagadka? Nie, realne zagrożenie. Mówimy o zagrożeniu, którego boją się wszyscy, którzy mają do czynienia z komputerami - wirusy.

Wirusy komputerowe nigdy nie giną - ostrzegają eksperci - wstają z (rzekomo) martwych, najczęściej w jeszcze bardziej złowrogiej postaci" - czytamy na stronie Panda Software Polska.

Wspólnie z tym producentem rozwiązań antywirusowych BiznesNet.pl publikował będzie stale aktualizowaną encyklopedię wirusów, będziemy zamieszczać alerty o najnowszych zagrożeniach, będziemy też rozdawać Państwu pakiety oprogramowania do ochrony przed infekcją.

Zapraszamy do działu Bezpieczeństwo->Antywirusy.

W poniższym wątku Forum będziemy informować kto otrzymał nagrody ufundowane przez Panda Software Polska. A nagrody można otrzymać np. biorąc udział w konkursie...

Poza tym 15 dnia każdego miesiąca (poczynając od 15 stycznia 2004) najbardziej aktywna osoba na Forum otrzyma prezent w postaci programu Panda Antivirus Titanium z rocznym abonamentem na uaktualnienia bazy wirusów. Jurorem aktywności będzie komisja w składzie Ewa Stępień (BiznesNet), Paweł Ratyński (Panda Software Polska), Rajmund Zawiślak (BiznesNet).

Powodzenia!
Michał Faber
Moderator

Polecasz artykuł z BiznesNet.pl - masz szansę na antyvirusa

Postprzez Michał Faber » Pn 15.12.2003 23:23

Teraz program Panda Antivirus Titanium można dostać także za polecanie naszych artykułów znajomym...

15 dnia każdego miesiąca (poczynając od 15 stycznia 2004 r.) komisja konkursowa w składzie Ewa Stępień ( BiznesNet ), Paweł Ratyński ( Panda Software Polska ), Rajmund Zawiślak (BiznesNet) policzy kto przesłał najwięcej poleceń i przekaże tej osobie program Panda Antivirus Titanium. Kto dostanie nagrodę będziemy ogłaszać na tej stronie.

Dodam jeszcze dla formalności, że czytelnik BiznesNet.pl polecając nasze artykuły wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez BiznesNet S.A. (42-200 Częstochowa, ul. Krakowska 45) w celu ewentualnego przesłania nagrody konkursowej. Uczestnik konkursu jest świadomy, że ma prawo do wglądu do swoich danych oraz prawo do ich poprawiania.
Michał Faber
Moderator

Wygrani w lutym 2004

Postprzez Michał Faber » Śr 18.02.2004 20:42

W tym miesiącu programy antywirusowe Panda Software Polska z osobistym firewallem i rocznym abonamentem aktualizacji bazy wirusów wygrywają: Marcin Grabas, Andrzej Połudzień, Jarosław Baranowski, Przemek Chudkiewicz (nagroda za aktywność na Forum) oraz osoba o adresie szultama@wp.pl (za polecanie artykułów BiznesNet.pl).

Zapraszam do udziału w konkursie!
http://www.biznesnet.pl/panda/

Zachęcam także do dyskusji na Forum - w miarę naszych możliwości staramy się dawać wyraz naszego uznania osobom które mają coś do powiedzenia. W tym miesiącu komisja uznała za najciekawsze wypowiedzi Pana Przemka Chudkiewicza, który oczywiście otrzyma program antywirusowy jak opisany wyżej. Gratuluję.
Michał Faber
Moderator

Postprzez chudkiewicz » Śr 18.02.2004 23:33

Mimo wszystko jestem zaskoczony, dziękuje.
Z drugiej strony rozumiem to przemyślane działanie
emarketingowe, popieram jak najbardziej ciekawe
pomysły na przyciąganie internautów do Waszego forum.
Oby tematy się nam nie skończyły :)
chudkiewicz
Komentator E-Biznesu
Komentator E-Biznesu

Witam!

Postprzez Marcin Grabas » Pt 05.03.2004 0:42

Dziękuje bardzo za nagrodę! :)

Niestety jestem lekko zawiedziony, ponieważ nieotrzymałem takiej nagrody, jaka była przyznana! Otrzymałem Pandę Titanium 2004, a według tego co pan napisał tutaj na forum powinienem otrzymać oprogramowanie razem z osobistym firewallem:
W tym miesiącu programy antywirusowe Panda Software Polska z osobistym firewallem i rocznym abonamentem aktualizacji bazy wirusów wygrywają: Marcin Grabas, Andrzej Połudzień, Jarosław Baranowski, Przemek Chudkiewicz (nagroda za aktywność na Forum) oraz osoba o adresie szultama@wp.pl (za polecanie artykułów BiznesNet.pl).

Jestem z tego powodu bardzo zawiedziony ... :(

Jest tez kolejny mankament przesyłki:

Akceptuję warunki regulaminu i jednocześnie wyrażam zgodę na otrzymanie płyty CD z wersją demonstracyjną Programu Panda Antivirus Enterprise Suite wraz z miesięcznym abonamentem na aktualizacje i pomoc techniczną.

Otóz nieotrzymałem żadnej wersji demonstracyjnej Programu Panda Antivirus Enterprise Suite wraz z miesięcznym abonamentem na aktualizacje i pomoc techniczną.

Proszę o wyjaśnienie tej sprawy, o ile jest to możliwe!
Pozdrawiam!
Marcin Grabas
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu

Re: Witam!

Postprzez Michał Faber » Pt 05.03.2004 1:31

Marcin Grabas napisał(a):Dziękuje bardzo za nagrodę! :)

Niestety jestem lekko zawiedziony, ponieważ nieotrzymałem takiej nagrody, jaka była przyznana! Otrzymałem Pandę Titanium 2004, a według tego co pan napisał tutaj na forum powinienem otrzymać oprogramowanie razem z osobistym firewallem

rzeczywiście tak napisałem, ale najwyraźniej rozminąłem się z regulaminem który mówi że:
"9. Nagroda konkursowa to oprogramowanie antywirusowe 2 sztuki programu Panda Antywirus Platinum 7.0 oraz 1 sztuka programu Panda Antivirus Titanium wraz z rocznym abonamentem na automatyczne aktualizacje przeciwko nowym wirusom."

...czyli nie wszyscy powinni otrzymać wersję Platinum z firewallem i stąd pewnie otrzymał Pan wersję Titanium bez firewalla - dodatkowo 2 osobom za aktywność na Forum i polecanie artykułów BiznesNet.pl przyznawane są wersje Titanium - tu również się pomyliłem - komu się to nie zdarza niech pierwszy napisze mi maila ;-)

to moja pomyłka więc prześlemy Panu jeszcze jeden program tym razem z firewallem - będzie miał Pan dwa

nieotrzymałem żadnej wersji demonstracyjnej Programu Panda Antivirus Enterprise Suite wraz z miesięcznym abonamentem na aktualizacje i pomoc techniczną.

dowiem się dlaczego nie otrzymał Pan wersji demo Enterprise, dam znać

pozdrawiam
MF
Michał Faber
Moderator

wyniki konkursu Panda - marzec 2004

Postprzez Michał Faber » Wt 16.03.2004 19:13

W tym miesiącu programy antywirusowe ufundowane przez Panda Software Polska wygrywają:

Pan Piotr Wójcik za udział w konkursie i szczere wypełnienie ankiety - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pan Maciej Ogieniewski za udział w konkursie i na zachęte - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pani Ewa Szymala za udział w konkursie i w ramach wsparcia w tak wymagającym zawodzie - Panda Titanium Antivirus 2004 plus roczne i całkowicie automatyczne aktualizacje baz sygnatur wirusów (przynajmniej raz dziennie) oraz wsparcie techniczne 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku

Dodatkowo za aktywny udział w dyskusji na Forum, a w szczególności wkład w dyskusję na temat pozycjonowania, komisja nagrodziła Pana Macieja Gałeckiego, który otrzymuje Panda Titanium Antivirus 2004 plus roczne aktualizacje oraz wsparcie techniczne - Pana Macieja proszę o przesłanie (np. prywatną wiadomością na Forum) adresu na który mamy wysłać nagrodę

Piąta nagroda przypadła Panu Piotrowi Ambroziakowi, który intensywnie polecał w tym miesiącu artykuły BiznesNet.pl znajomym - nagroda to Panda Titanium Antivirus 2004 plus roczne aktualizacje oraz wsparcie techniczne

gratuluję i zapraszam do:
1. udziału w konkursie : http://www.biznesnet.pl/panda/
2. aktywności na Forum
3. polecania naszych artykułów znajomym

jednocześnie informuję, że wersje demo Panda EnterpriSecure Antivirus otrzyma każdy bez wyjątku kto wypełni ankietę pod adresem: http://www.biznesnet.pl/panda/
cykl wysyłki wersji demo trwa około miesiąca, więc proszę o cierpliwość

pozostałe nagrody wysyłamy w ciągu 7 dni

pozdrawiam,
MF
Michał Faber
Moderator

nagrodzeni przez Pandę w kwietniu

Postprzez Michał Faber » Pn 19.04.2004 4:51

W tym miesiącu programy antywirusowe ufundowane przez Panda Software Polska wygrywają:

Pan Adam Odojewski za udział w konkursie i zwięzłość wypowiedzi - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pan Arkadiusz Rzepecki za udział w konkursie i na zachęte do (jednak) korzystania ze zdobyczy techniki - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pan Artur Dominiak za udział w konkursie i na dalszą poprawę samopoczucia - Panda Titanium Antivirus 2004 plus roczne i całkowicie automatyczne aktualizacje baz sygnatur wirusów (przynajmniej raz dziennie) oraz wsparcie techniczne 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku

Nagrody za aktywny udział w dyskusji na Forum w tym miesiącu nie przyznano - przechodzi na następny miesiąc.
Michał Faber
Moderator

nagrody za okres 15.04 - 15.06

Postprzez Michał Faber » Pt 18.06.2004 1:33

Ponieważ w maju słabiej promowaliśmy konkurs, więc zgłoszeń było zbyt mało, aby wybrać wygranych. Teraz przyznajemy więc nagrody za okres dwóch miesięcy. Tym razem programy antywirusowe ufundowane przez Panda Software Polska wygrywają:

Pan Wojciech Kornak - na podtrzymanie nadziei w programy antywirusowe - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pan Marek Watras - za zcentralizowany punkt widzenia - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pani Katarzyna Madej - za trafność spostrzeżeń - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pan Marek Wołoszyn - za domyślność - Panda Antivirus Platinum 7.0 ze zintegrowanym firewallem

Pan Marcin Mrozek - za znajomosc tematu - Panda Titanium Antivirus 2004 plus roczne i całkowicie automatyczne aktualizacje baz sygnatur wirusów (przynajmniej raz dziennie) oraz wsparcie techniczne 24 godziny na dobę, przez 365 dni w roku

Pan Kazimierz Zabramski - na zachetę cyklicznego skanowania - Panda Titanium Antivirus 2004 jak wyżej

Osoby o adresach e-mail "17magda1@wp.pl" oraz "tomx_@poczta.onet.pl", który intensywnie polecały artykuły BiznesNet.pl znajomym - wygrywają program Panda Titanium Antivirus 2004 jak wyżej

Pan Bartosz Z. otrzymuje program Panda Titanium Antivirus 2004 za zadawanie dobrych pytań na Forum BiznesNet.pl. Drugiej nagrody za aktywny udział w dyskusji na Forum w tym miesiącu nie przyznano - przechodzi na następny miesiąc.

Nagrody prześlemy pocztą. Pana Bartosza Z. proszę o przesłanie nam adresu korespondencyjnego.

gratuluję i zapraszam do:
1. udziału w konkursie : http://www.biznesnet.pl/panda/
2. aktywności na Forum
3. polecania naszych artykułów znajomym

jednocześnie informuję, że wersje demo Panda EnterpriSecure Antivirus otrzyma każdy bez wyjątku kto wypełni ankietę pod adresem: http://www.biznesnet.pl/panda/
cykl wysyłki wersji demo trwa około miesiąca, więc proszę o cierpliwość

pozdrawiam,
MF
Michał Faber
Moderator