od jakiegoś czasu dużo czytam na temat pozycjonowania i szukam jakiś informacji na ten temat. W chwili obecnaj jestem na etapie układania sobie wszystkiego w jedną całość. Z tego co do tej pory sie dowiedziałem wynika ze mechanizm googla raz na jakiś czas przeszukuje sieć i indeksuje jej zasoby w wyniku czego urlom przydzielany jest parametr PR oparty w uproszczeniu na ilości zewnętrznych linków do strony i "wagi" tych linków. Miejsce w listingu googla, po wpisaniu słów kluczowych, jest wypadkową PR i przeprowadzanej przez robota "analizy" zawartości strony- tylko kiedy ta analiza następuje? w czasie indeksowania czy w momencie gdy użytkownik wpisze jakieś słowo kluczowe w wyszukiwarce?
jakie znaczenie w tym wszystkim ma keyword density i relevance no i oczywiście sam adres - bo że są to elementy ważne to wszyscy chyba wiedzą? Generalnie mam prośbe o jakieś bardziej szczegółowe info dotyczace kolejności działań podejmowanych przez robota bo w chwili obecnej mam w głowie..ufff kompletny bałagan