Zaskakujący raport audytu stron www

Bez wątpienia wyszukiwarki i katalogi są <b>najczęściej odwiedzanymi miejscami</b> w Sieci. Promocja w nich może być mało kosztowna, a efekty - podobno - znakomite. <b>Ile w tym prawdy, a ile legendy?</b>

Zaskakujący raport audytu stron www

Postprzez beataaaa » Pt 23.04.2010 13:08

Witam,
do niedawna wydawało mi się, że tworząc stroną internetową każdy stara się ją dopracować pod względem treści, funkcjonalności oraz późniejszego pozycjonowania, tak aby była nie tylko wizytówką w sieci, ale również ważnym elementem wizerunku firmy. Okazuje się, że to nie do końca prawda.Z błędu wyprowadził mnie jednak raport, który znalazłam w sieci kilka dni temu. Okazuje się, Polacy przedsiębiorcy zupełnie nie dbają o swoje strony internetowe. Mam wrażenie, że nadal rządzi przekonanie, najważniejsze jest mieć stronę, nie ważne jaką. Mało kto ma pojecie o pozycjonowaniu, a tym bardziej o istnieniu takiego narzędzia w sieci.

Dla zainteresowanych raport można przeczytać na stronie http://www.adseo.pl/raporty-adseo.html
beataaaa
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu