Nauka Języka Angielskiego (Skype) / Tłumaczenia

Ciekawe szkolenia - możliwość dokształcenia, uzupełnienia wiedzy na temat np. dotacji i dopłat, poznania nowych metod np. marketingu czy sprzedaży.

Nauka Języka Angielskiego (Skype) / Tłumaczenia

Postprzez martyna_ms » Wt 25.08.2009 17:59

Nauka bez wychodzenia z domu w dogodnych dla Ciebie godzinach. Spróbuj nie masz nic do stracenia!

Absolwentki Państwowej Wyższej Szkoły w Raciborzu (filologia angielska, specjalność: nauczycielska) udzielają korepetycji z języka angielskiego przez Skype z wykorzystaniem 'Dokumentów Google'.

Lekcje przygotowane są w profesjonalny sposób w interaktywnym arkuszu Google (G-mail).
Na naszej stronie możesz zobaczyć prezentację przykładowych lekcji online. http://www.korkiangielski.pl/prezentacje

Chcesz się przekonać jak to wygląda w praktyce? Zapraszam, pierwsza lekcja jest darmowa. Przekonaj się czy taka forma nauki Ci odpowiada.

* Stawki: 35,00 zł / 60 min (nauka indywidualna)
30,00 zł / 45 min (nauka indywidualna)

Kontakt:

* e-mail: korkiangielski.biuro@gmail.com
* nr tel.kom.: 697 883 196

Serdecznie zapraszam!

Także: tłumaczenia 2000 znaków (razem ze spacjami) = 9,00 zł

* Wystawiam faktury VAT
Ostatnio edytowano Śr 30.03.2011 22:03 przez martyna_ms, łącznie edytowano 2 razy
martyna_ms
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu

Re: Nauka Języka Angielskiego (Skype) / Tłumaczenia

Postprzez fooosy » Śr 30.03.2011 21:41

Wow, bardzo fajny pomysł. Ja wybrałam naukę angielskiego stacjonarnie, ale nie żałuję. Chodzę do Axon Global dwa razy w tygodniu, więc nie jest to tak często, żeby komplikowało mi życie. A przy okazji nauka jest naprawdę efektywna. ale interesująca jest Twoja oferta - czy możliwa jest np. sama konwersacja przez godzinę, na wybrane topici? To mogłoby być ciekawe uzupełnienie.
fooosy
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu

Postprzez martyna_ms » Śr 30.03.2011 21:56

Oczywiście jest możliwość konwersacji godzinnej na wybrane tematy. Zapraszamy http://www.korkiangielski.pl :)
martyna_ms
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu

Postprzez patrick » Cz 31.03.2011 22:20

Mam znajomego tłumacza, który pracuje jako wolny strzelec, zapisał się na freelancity.pl i wciąż dostaje jakieś zlecenia
patrick
Komentator E-Biznesu
Komentator E-Biznesu

Postprzez parser » Śr 04.01.2012 14:51

Ja ostatnio znalazłem też kurs online, z tym, że rozmawia się przez skype'a z lektorami native speakerami z całego świata. Plusem jest to że każdy może sobie spróbować rozmowy testowej w szkole za darmo. Jest możliwość nauki Business English i innych branżowych.
parser
Obserwator E-Biznesu
Obserwator E-Biznesu