Ja tak troche z innej beczki. Skoro te aukcje (polano czy adico) chca konkurowac z allegro to dlaczego maja prawie taki sam design? Gdy wchodze na takie strony to pierwsze moje wrazenie brzmi: "kolejny klon allegro". Po co zatem mialbym kupowac w czyms innym, skoro oni tylko potrafia powtarzac to co robii allegro?
Design i wogole uklad strony w allegro z pewnoscia nie jest doskonaly, gdyby troche sie wysilic spokojnie moznaby stworzyc cos lepszego, funkcjonalniejszego, a przynajmniej - cos tak samo dobrego. Nie rozumiem zatem dlaczego te 'nowe' aukcje maja taki sam uklad strony jak allegro. Popatrzcie na to -
http://www.polano.pl/aukcja.php?id=86112 (pierwsza lepsza aukcja z brzegu) - tutaj chyba tylko zostal zmieniony naglowek i kilka kolorow! Co jak co, ale osobiscie nigdy na takiej aukcji nic nie kupie, jak dla mnie to podchodzi prawie ze pod plagiat.
Moim zdaniem, jesli ktos chce zaczac konkurowac z allegro musi byc innowacyjny. Nowy design to pierwszy krok, reszta kryje sie w przebiegu aukcji itd. A jesli ktos tylko klonuje poczynania allegro - nie wroze mu zadnej przyszlosci..